Cetateanul Corbeanca a intrat in posesia unui document „extrasecret” care va da un nou imbold coagularii acestei comunitati: CONVOCATORUL si documentele aferente pentru sedinta ordinara a Consiliului Local de lunea aceasta 20 Martie 2017, de la ora 16.00, de la sediul Primariei. Desigur, documentul ar fi trebuit sa fie publicat pe prima pagina a site-ului Primariei, la avizier si in toate locurile in care trebuie afisat, prin lege. Dar nu s-a intamplat asta, desi a fost semnat joi 16 martie.

Pentru ca aceste sedinte sunt PUBLICE, va astept cu drag sa fiti cetateni ai comunei noastre si sa vedem impreuna cum se desfasoara o astfel de sedinta. Ea este si trebuie sa fie in beneficiul intregii comunitati. Haideti sa participam in numar cat mai mare luni, este dreptul fiecarui cetatean sa fie acolo, sa afle lucrurile care il privesc, sa propuna si sa analizeze prin propria fiinta si minte daca lucrurile care se hotarasc acolo sunt si in beneficiul lui sau al strazii lui.

Documente:

Sedinta de Consiliu Local 20 Martie 2017

Actualizare:

In convocatorul sedintei, chiar la punctul 1 pe ordinea de zi, s-a aflat si prezentarea proiectului de hotarare privind acordarea Avizului pentru Planul de Mobilitate Urbana Durabila 2016-2030, Regiunea Bucuresti-Ilfov.

La link-ul de mai jos, gasiti Conferinta pe tema Proiectului de Mobilitate Urbana Durabila ptr Ilfov. Mai interesante sunt punctele de vedere de la minutele 1:30:00 (o ora jumatate), iar dupa fix 3 ore intervine si Andrei Ionescu din Otopeni (Cetateanul Otopeni).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.