Duminica 19 Martie a avut loc a doua intalnire a Asociatiei Civice Activ Corbeanca. Suntem la inceput de drum si ne place deja!

activ corbeanca a2a intalnire

Ne-am bucurat sa vedem ca suntem din ce in ce mai multi cetateni interesati sa traim frumos împreună. Ne-am cunoscut mai bine, am discutat, am invatat unii de la altii sau am propus:

1. Problema cainilor fara stapan. Foarte multi locuitori sunt interesati sa gasim o solutie iar aceasta a sosit prin intermediul doamnei Mihaela White si a domnului Kuki Bărbuceanu. Acesta din urma ne-a impartasit din experienta dansului (100 000 caini sterilizati prin Vier Pfoten!) si ne-a instruit care sunt caile legale si gratuite prin care toti cainii pot fi sterilizati. Vom prezenta si propune Primariei cat de curand acest proiect care nu necesita din partea autoritatilor decat punerea la dispozitie a unui spatiu propice temporar pentru sterilizarile efective.

2. Inscrieri noi in asociatie – ne inmultim! Suntem 76 de cetateni reprezentati. Va asteptam si pe voi!

3. Domnul Andrei Ionescu„Cetateanul Otopeni” a devenit membru de onoare al Asociației si ne-a impartasit din experienta lui cu autoritatile (Politie, Primarie, Mediu, Tribunale) invatandu-ne ce putem face pentru fiecare situatie in parte: de la solicitari de limitatoare de viteza pe strada principala pana la sesizari catre Garda de Mediu pentru cei care arunca gunoaie si deseuri pe camp.

4. Domnul Liviu Duma pregateste un Targ de Pasti la care speram sa ne cunoastem cat mai multi intre noi si un Old Cars Festival pentru iubitorii de oldies and goldies :). Cei interesati sa contribuie si sa se implice il pot contacta direct.

Au fost multe subiecte incepute care necesita dezvoltare si finalizare la o ulterioara intalnire.

Deocamdata ne-am bucurat sa vedem interesul dvs. si sa simtim ca dorim toti acelasi lucru: sa traim frumos impreuna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.