Primaria Corbeanca a răspuns solicitărilor repetate venite atât din partea locuitorilor ca persoane fizice, cat și din partea Asociatiei Civice Activ Corbeanca, privind organizarea dezbaterii publice asupra proiectului de buget 2017.

Din cate știm noi, este pentru prima oară când are loc un astfel de proces în comuna Corbeanca, iar utilitatea lui se va vedea în cadrul dezbaterilor. Nu mai comentam maniera in care a fost afisat bugetul si faptul ca a fost publicat anuntul doar cu 2 zile lucratoare inainte. Ședința a fost anuntata pentru 24 Aprilie la ora 16.00.

Pentru a fi asigurat un cadru adecvat discuțiilor, consideram că sală de ședințe din primarie este mult prea mica (pe lângă locuitorii interesați, sunt invitați să participe și consilierii, personalul de specialitate din primarie care are competența etc).
Vom solicita ca aceasta sedinta specială sa fie organizată intr-o sală de clasă din scoala de vis-a-vis de primarie.

Mulțumim tuturor celor care au răspuns sondajului postat de asociatiei privind necesitatea organizării dezbaterii publice a bugetului 2017, votând una sau alta dintre opțiuni.
Asociatia Civica Activ Corbeanca a prezentat deja si sesizat în scris o serie de aspecte neclare legat de propunerea inițială a bugetului, așa cum a fost asumată de Primărie (adresa exista postată pe site-ul asociatiei).

Adresa 4664_ 12.04.2017_Intampinare la buget 2017 (Corbeanca)

Puteți si voi trimite in scris către primărie, problemele pe care le considerati prioritare și care au legătură cu bugetul, in cursul zilei de astăzi si maine, la adresele:

primar@primariacorbeanca.ro
viceprimar@primariacorbeanca.ro
registratura@primariacorbeanca.ro

Este foarte important ca la dezbaterea de luni 24 Aprilie, ora 16.00, sa fim prezenți toti cei interesați de cum se stabilesc prioritatile pentru a exprima clar ce ne dorim și susținem. Cu argumente si insistenta.

Mulțumim

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.