Va reamintim cu placere de propunerea Asociatiei Civice Activ Corbeanca de a include in programul dvs. de sambata, 1 aprilie si o actiune de curatenie in comuna.

Multumim celor care deja si-au arata dorinta de a ni se alatura in demers si cu mic cu mare, vor sa stranga din urmele iernii in zona/pe strazile lor.

curatenia-de-primavara-600x332

Recalibrarea brusca a Primariei Corbeanca si organizarea de catre aceasta a unei actiuni identice de curatenie in comuna tot pe 01 aprilie incepand cu ora 15.30, si cu un mesaj asemanator asociatiei, o vedem ca pe ceva pozitiv. Nu stim cate astfel de actiuni de voluntariat a mai organizat primaria si cu cine, insa oricum este un plus.
Faptul ca nu au acceptat sa ne si ajute cu o masina (dintre cele de care dispun), pentru strangerea sacilor de gunoi, pare nefiresc, insa…mergem mai departe.

In conditiile astea, propunerea noastră este ca sambata 01 Aprilie, locuitorii din satele comunei sa se mobilizeze in special pt curatarea strazilor unde locuiesc. Acum este mai accesibil si mai practic decat sa ne dam intalnire in alte zone din comuna (acolo este de asteptat sa se concentreze actiunea primariei). Nisipul imprastiat pe timpul iernii acum a ajuns pe drumul din fara caselor noastre si creeaza multe neajunsuri.

In felul asta, primaria face curat acolo unde se strange gunoi mult si il ridica ,având masini la dispozitie, iar locuitorii strang din gunoaiele de pe strazi si matura nisipul de pe carosabil.
Ora la care actiunea poate avea loc esre cel mai indicat sa fie stabilita de locuitorii fiecarei strazi, functie de programul de maine. Ideea este sa dam si un prim semnal.

In felul asta fiecare face cate ceva. Spre folosul tuturor.

Multumim!

2 gânduri despre „Curatenia de primavara pe strada ta (Sambata 1 Aprilie incepand cu ora 15.30)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.