Probabil ca ati aflat deja ca Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri infiintarea mai multor linii RATB intre Bucuresti si localitatile din Judetul Ilfov si suplimentarea autobuzelor pe liniile existente. Astfel, in prezent RATB are 18 linii preorasenesti, potrivit informatiilor de pe site,  si ar urma sa se ajunga la 52.

Constatam totusi ca localitatile Domunei Corbeanca nu sunt in cluse in acest plan. De aceea, am ales ca impreuna cu mai multi membri ai Asociatiei Activ, sa trimitem in nume personal mesaje catre Primarul General al Municipiului Bucuresti prin intermediul formularului de mai jos disponibil pe site-ul Primariei.

Vă adresați Primarului General al Municipiului București

Mesaj Catre PMB

Va invitam sa faceti si voi acelasi lucru. Puteti sa formulati singuri mesajul sau sa va inspirati din mesajele transmise de noi pe care le si copiem aici mai jos.

Important este sa fim cat mai multi.

 „⁠⁠⁠Domnule Primar General, am luat la cunostinta cu mare incantare despre aprobarea in Consiliul General a infiintarii mai multor linii RATB intre Bucuresti si localitatile din Judetul Ilfov si suplimentarea autobuzelor pe liniile existente. Cu toate acestea suntem, atat eu cat si intreaga comunitate din Corbeanca si satele apropiate Petresti, Corbeanca, Ostrat si Tamas, foarte dezamagiti de ingnorarea nevoilor de transport a acestor localitati care au nevoi reale de transport. In cazul comunei Corbeanca vorbim de cca 5000 de locuitori care au venit din afara comunei in ultimii ani si care au nevoie de mijloace de transport RATB, civilizate si la niste costuri corect fara sa mai fie dependenti de alternative speculative si destul de dubioase dpdv legal si al securitatii. Ne expunem zilnic copiii, care merg la scolile din Bucuresti si Otopeni, la corvoada transportului dubios si riscant format de regula dintr-un mix de mijloace de transport format din Maxi-Taxi-uri si autobuze RATB. Prin urmare va rugam sa luati in considerare propunerea noastra si sa luati in calcul completatea operativa a planului sus mentionat astfel incat fiecare din cele 4 sate ale comunei Corbeanca, sa fie integrat pe noile rute si trasee RATB din zona Ilfov. Multumesc si astept un raspuns din partea dvs.”
„Buna ziua, Este de neinteles cum Planul de Mobilitatea Urbana Durabila in Bucuresti / Ilfov, recent aprobat ptr o perioada de 15 ani, nu tine cont de faptul ca locuitorii trebuie sa poata ajunge la mijloacele de transport si invers. Cel putin in cazul comunei Corbeanca este nerealist si total nejustificat sa pleci de la ideea ca locuitorii celor 4 sate din comuna (Petresti, Corbeanca, Ostrat si Tamas), trebuie sa iasa cum pot ei in DN 1, daca vor sa aiba acces la mijloacele de transport RATB. Nu inteleg ce date ati avut la dispozitie si de catre cine v-au fost furnizate. In cazul comunei Corbeanca vorbim de cca 5000 de locuitori care au venit din afara comunei in ultimii ani si care au nevoie de mijloace de transport RATB, civilizate si la niste costuri corect fara sa mai fie dependenti de alternative speculative si nu dubitabile dpdv legal si al securitatii. Va solicit si va propun in acelasi timp sa luati in calcul completatea operativa a planului sus mentionat iar fiecare din cele 4 sate ale comunei Corbeanca, sa fie integrat pe noile rute si trasee RATB din zona Ilfov. Multumesc si astept un raspuns din partea dvs.”

Un gând despre „Mai multe linii RATB intre Bucuresti si Judetul Ilfov

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.